Grundskollärare

Grundskollärare

Om företaget

Mindre friskola i Gävle.

Dina arbetsuppgifter

Rekrytering av lärare i engelska och/eller svenska.

Vi söker dig med lärarlegitimation för grundskolan senare år som vill vara med och utveckla en mindre friskola med stora ambitioner. Du kommer att ansvara för planering, undervisning och bedömning/betygsättning i engelska och/ eller svenska årskurserna 6-9. Mentorskap ingår i tjänsten. Du kommer att ingå i ett flexibelt arbetslag med nyfikna och kreativa människor som har ett nära samarbete.

Din profil

Vi söker Dig som trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan, vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske snabbt.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolrekrytering som sköter hela processen.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare Fred Hussein på tfn: 073-351 27 27.
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073-3512727
Område Gävle
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se