Studievägledare på konsultbasis

Studievägledare på konsultbasis

Om företaget

Grundskola i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en Studievägledare för ett konsultuppdrag terminen ut. Omfattning kan anpassas efter dina möjligheter. Du som är egen företagare kan arbeta som underkonsult.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad och erfaren Studie och yrkesvägledare som trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du är väl förtrogen med hur samhälle, arbetsliv och utbildning organiseras. Du har god insikt om människors karriärsmönster. Du som studie och yrkesvägledare känner dig trygg med att hjälpa till att hantera frågor och funderingar kring val av utbildning, yrke och karriär. Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder.
Är det dig vi söker? Tveka inte, sök tjänsten nu då vi tillsätter snarast.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Fred Hussein på tfn: 073-351 27 27

Sök tjänsten via; www.clockworkpersonal.se
Gilla oss på facebook.com/skolbemanning
facebook.com/groups/rektorer
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073-3512727
Område Gävle
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se