Pensionerad förskollärare som längtar tillbaka?

Pensionerad förskollärare som längtar tillbaka?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är behörig förskollärare eller har likvärdig utbildning. Du har ett stort hjärta för att arbeta med barn. Att inspirera och leda en grupp är en utmaning som du klarar av och du har god kännedom om läroplanen samt är van att dokumentera. Som person är du öppen, ödmjuk och nyfiken i ditt möte med barnen och du är trygg i din roll som ledare.

En fördel med att arbeta via oss är att du kan vara flexibel och självständig men samtidigt få bra ersättning, stöd, friskvård samt få ingå i ett team där kollegialt lärande och skolutvecklingsfrågor är viktiga.

Hos oss får förskollärare vara förskollärare och göra skillnad varje dag!

Din profil

Du är legitimerad förskollärare med erfarenhet av att undervisa i förskola. Du har tidigare arbetat som förskollärare men har nu gått i pension eller slutat arbeta som förskollärare av annan anledning. Nu längtar du tillbaka till förskolan och skulle kunna tänka dig ett uppdrag på deltid eller heltid under en viss period.
Som förskollärare tar du ansvar för ditt uppdrag och kan skapa meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Som förskollärare via oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för alla våra konsulter.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Konsultchef Safia Jaouhari på tfn: 073-351 27 53

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073 351 27 27
Område Gävle
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se