Lärare till längre bemaningsuppdrag!

Lärare till längre bemaningsuppdrag!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och i dagsläget söker vi dig som är tillgänglig per omgående och kan arbeta fram tills terminsavslut. Du kommer att vara anställd av oss på Clockwork och under tidsperioden arbeta som konsult på en av våra samarbetsskolor.

Din profil

Du är utbildad/legitimerad förskollärare, grundskollärare eller ämneslärare, alternativt att du är lärarstudent som vill arbeta extra parallelt med dina studier. Som förskollärare eller lärare är du erfaren och trivs i olika miljöer. Som lärare har du elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Har du ytterligare behörigheter eller erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar är det positivt.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske omgående.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på:?
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning?
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Jonathan Boström
Telefon 073 351 27 56
Område Gävle
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se