Om företaget

Yrkesgymnasium i Gävle.

Dina arbetsuppgifter

Till en mindre yrkesinriktad gymnasieskola i Gävle söker vi nu en lärare för undervisning i VVS. Du kommer att arbeta i fina lokaler med bra förutsättningar att utföra ditt arbete på ett kvalitativt sätt. På plats finns en erfaren lärare för stöttning i ämnet. I ditt uppdrag ingår APL anskaffning och besök, därför är ditt branschnätverk viktigt.

Tjänsten är på heltid börjar som ett konsultuppdrag. Stora möjligheter finns till långvarigt uppdrag för dig med rätt kompetens, driv och engagemang.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad VVS-lärare eller har relevant dokumenterad erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ungdomar och är trygg i ditt ledarskap. Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och kan leda eleverna mot uppsatta betygsmål. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling. Kanske har du pedagogisk erfarenhet från utbildning, tidigare arbeten eller genom din fritid? Oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för ungdomar och en pedagogisk ådra med viljan att alltid utvecklas!

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Fred Hussein tfn. 073-351 27 27.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073-351 27 27
Område Gävle
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering