Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurs 6-9, med viljan att arbeta i team. Är du dessutom i framkant vad gäller digitalisering och får energi av att se eleverna växa genom ett coachande förhållningssätt, då är detta tjänsten för dig!

I klasserna finns max 22 elever, där du som lärare leder dina elever mot deras uppsatta kunskapsmål genom att stötta, motivera och undervisa i dina ämnen.

Även du som endast har behörighet i något av ämnena är intressant för oss då tjänsten eventuellt kan utformas på olika sätt. På skolan finns flera ämneskollegor och samarbete är A och O där kollegialt lärarande står i fokus. Mentorskap ingår i tjänsten.

Din profil

Du är legitimerad lärare i matematik och/eller NO. Goda matematikkunskaper är en förutsättning för tjänsten, lika väl som att du är trygg i din roll som ledare och pedagog. Du är social, samarbetsvillig och har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du möter dina elever där de befinner sig och har ett driv som smittar av sig på din omgivning.

Du erbjuds moderna lokaler, en skola i framkant och en närvarande ledning med alla stödfunktioner på plats. Låter det som din nästa arbetsplats?

Sök tjänsten idag eller tipsa någon som borde. Anställning sker direkt av skolan men rekryteringsprocessen går genom Clockwork Skolrekrytering.

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

För mer information, kontakta ansvarig rekryterare Fred Hussein, via telefon eller sms, 073-351 27 27

Läs mer vad Clockwork erbjuder skolpersonal och huvudmän nedan. www.clockworkpersonal.se/vara-tjanster/skolbemanning-rekrytering/ www.pedagogjobb.nu facebook.com/skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073 351 27 27
Område Gävle
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 aug 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering, av lärare - för lärare!