Grundskollärare

Grundskollärare

Dina arbetsuppgifter

Inför höstterminen söker vi en grundskollärare till våra samarbetsskolor i Gävle. I rollen ingår sedvanliga läraruppgifter.

På Clockwork får du möjlighet att träffa fler olika skolor/huvudmän innan du bestämmer dig, på så sätt kanske du hittar din drömtjänst?

Din profil

Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare eller har erfarenhet att undervisa i svenska och so-ämnena på grundskolenivå. Meriterande är intresse/erfarenhet eller utbildning inom specialpedagogik. Du trivs i skolans ombytliga miljöer och har ett förhållningssätt där allt är möjligt.

Du är självklart välplanerad och strukturerad som person och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Samtidigt tar du ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever och kollegor.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Dessa rekryteringar går via Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen, anställning sker direkt av skolan.

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Fred Hussein på tfn/sms; 073-351 27 27, eller fred.hussein@clwork.se

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu - bevaka drömtjänster över hela Sverige
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073 351 27 27
Område Gävle
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 aug 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se