Mattelärare till årskurs 4-5!

Mattelärare till årskurs 4-5!

Om företaget

Du kommer att tillhöra ett arbetslag och ha ett nära samarbete med elevhälsan. Fokus ligger på hälsofrämjande- och förebyggande arbete och visionen är en skola i världsklass med eleverna i fokus! Vidare sätts kunskap i centrum och evidensbaserad forskning är en naturlig del i undervisningen.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker främst dig som har lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 4-5 i ämnet matematik.

För att lyckas med tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet av att arbeta i grundskola samt vara förtrogen med grundskolans läroplan, vilket är något som du upprätthåller i ditt arbete. Vi ser positivt på om du tidigare har arbetat med digitala verktyg i din undervisning, då stora delar av planeringen och lärandet för eleverna sker digitalt. Du har förmågan att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift då detta krävs i dialogen med kollegor, vårdnadshavare och elever.

Din profil

Som person har du lätt för att skapa- och bibehålla relationer. Din samarbetsförmåga är god och du har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med kollegor. För att lyckas med arbetet behöver du vara strukturerad, självgående och besitta förmågan att organisera ditt arbete väl. Samtidigt som du har lätt för att sätta upp mål, följa upp samt avsluta moment.
Dessutom har du en god förmåga att få elever att känna tillhörighet och att vara inkluderade.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Joel Karlsson
Email Mejla Joel Karlsson
Område Gävle
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering