Truckförare till kommande uppdrag

Truckförare till kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag hos våra kunder i och omkring Gävle söker vi truckförare som trivs och vill utvecklas inom industri och lager. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag, dina tidigare erfarenheter och behörigheter. Några arbetsuppgifter som är vanligt förekommande är bland annat truckkörning, materialhantering och ordermottagning. Arbetstiderna kan variera beroende på uppdrag, såväl dagtid som skiftgång kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som är en strukturerad och noggrann teamspelare med tidigare erfarenhet av truckkörning (A- samt B-behörighet). Du trivs när det är högt tempo samtidigt som du har en förmåga att driva ditt arbete från start till mål. För att passa in hos oss och hos våra kunder ser vi gärna att du är flexibel och har ett positivt förhållningssätt. I tjänsten krävs det att du talar och skriver svenska obehindrat samt har B-körkort. Då arbetet som truckförare är relativt självständigt ser vi att du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och beslut, men att du även trivs bra i samarbete med dina kollegor. Ange gärna i din ansökan vilka behörigheter du har.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2019-12-22. För vidare frågor kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller josefine.hjelte@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-351 27 50
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i femton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se