Vi söker montörer!

Vi söker montörer!

Om företaget

Till våra kunder runtom i Gävle och i Tierp söker vi nu drivna personer som vill jobba med montering i produktionsmiljö. Är du praktiskt lagd och gillar att jobba med händerna? Då kanske det är dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter varierar, men dina dagar kommer bestå av att montera komponenter av olika storlekar och material. Detta är ett arbete som kräver hög noggrannhet då varje produkt är unik. Ofta arbetar du mot en deadline vilket även ställer krav på effektivitet och struktur. Du har många härliga kollegor runtomkring dig i produktionen men arbetet är ofta självständigt. Arbetstiden är förlagd till dagtid och uppdraget är till en början på 6 månader. Om du visar engagemang och gör ett bra jobb finns möjligheter till anställning hos kund efter denna tid.

Din profil

Om du är en händig person och intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som montör på en industri eller med något annat praktiskt arbete. Har du gått en praktisk linje på gymnasiet och/eller har vana av arbete med el kan detta vara ett plus i kanten. Som person är du driven, flexibel och gillar att lära dig nya saker. Trivs du dessutom med att ta initiativ och är självgående tror vi att du kommer trivas bra i den här rollen.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2020-12-06. För vidare frågor kontakta gärna Madeleine Scherling på 0733-512736. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Madeleine Scherling
Telefon 0733-512736
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se