Utbildare Clockwork Industrimatchning

Utbildare Clockwork Industrimatchning

Dina arbetsuppgifter

Fortsatt efterfrågan - Clockworks Industrimatchningsmodell! Ett drygt år har gått sedan vi i projektform lanserade modellen. (Läs mer: Sök"Industrimatchning" på nätet) Framgången bygger på att vi utgår från kundernas specifika önskemål. Vi genomför arbetsplatsförlagd utbildning med engagerade/motiverade kandidater och styr utbildningen till 100% mot företagets exakta behov.
I din roll som utbildare genomför du teoretisk och praktisk utbildning med kandidaterna på plats hos kundföretaget. Clockwork rekryterar motiverade kandidater till respektive projekt/uppdrag. Uppdragen sker mot kompetensbristyrken inom industrin tex CNC, Svets eller Hydraulik. Hela utbildningen genomförs hos kundföretaget i den miljö där kandidaten, efter 6-9 månader, blir anställd.

Just nu söker vi utbildare till Gävleborgsområdet

Din profil

Du har gedigen erfarenhet som yrkesutbildare/lärare eller flerårig erfarenhet från industriarbete inom något av områdena CNC, Svets eller Hydraulik. Du brinner för att utveckla och utbilda motiverade personer till ett arbete inom något av dessa områden. Din omgivning och dina tidigare arbetsgivare och elever beskriver dig som en positiv och engagerad utbildare.

Vi vill veta dina utbildningserfarenheter samt specialistkunskaper tex CNC, Svets eller Hydraulik. Namnge gärna referenser redan i ansökan. Ange också vilken ort eller orter du vill jobba mot. Du har körkort och tillgång till bil.

Kontaktperson hos Clockwork Jan Johansson 0733-512702 eller jan.johansson@clwork.se

Vi ser fram emot din ansökan, senast 28 februari.
Mer info
Kontaktperson Jan Johansson
Telefon 0733512702
Område Gävle
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se