Dina arbetsuppgifter

Till flera av våra kunder i Gävle söker vi nu truckförare som är redo för nya utmaningar. Har du erfarenhet av att köra truck, truckkort sedan tidigare och jobbat på lager eller inom industrin? Då är du den vi söker.

Truckförare är ett arbete som kräver hög produktivitet och noggranhet. Dina arbetsuppgifter kan variera, som exempel att förse dina kollegor på monteringslinan med material, jobba i slutpaketeringen eller ta hand om ankommande gods. Du har många härliga kollegor men när du utför dina arbetsuppgifter så gör du det ofta självständigt. Uppdragslängd och arbetstider kan variera beroende på uppdrag. Om du visar engagemang och gör ett bra jobb finns goda möjligheter till förlängning hos vår kund.

Din profil

Om du är praktiskt lagd och tycker om variation i arbetet kommer du trivas bra hos oss. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av industri eller produktion eftersom du då snabbt kan komma in i rollen som truckförare. Gillar du att ta egna initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Madeleine Scherling på 0733-512736 eller Isabelle Ramström på 0733-512738.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Scherling
Telefon 0733-512736
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se