Serveringspersonal

Serveringspersonal

Dina arbetsuppgifter

Som serveringspersonal ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från branschen. Du brinner för service och du vet hur man på bästa sätt gör ett gott intryck och gör ditt yttersta för att gästerna ska bli nöjda. Du som söker denna tjänst tycker om att jobba effektivt, är lyhörd och ta ansvar för arbetsuppgifterna.
Arbetstiderna är främst kvällar och helger men det kan även förekomma dagtid.

Din profil

Vi söker dig som vill jobba extra vid sidan av studier eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Du som söker denna tjänst trivs att arbeta i ett högt tempo och inte är rädd för att ta i där det behövs. Du har ett eget driv och spring i benen och tar mer ansvar än vad som krävs.
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och älskar att arbeta med människor. Du vet hur man på bästa sätt gör ett gott intryck och gör ditt yttersta för att gästerna ska bli nöjda. Som person ser vi att du är fylld med energi och entusiasm. Du kommer att arbeta med olika kundgrupper och ålderssegment, privatgäster och företagskunder.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas.
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. Kontakta gärna Ida Broman 0733-512756 eller Josefin Lyrberg 0733-512718 vid frågor kring tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 073-3512756
Område Gävle
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 nov (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se