Lagermedarbetare med truckerfarenhet

Lagermedarbetare med truckerfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Är du ordningssam, självgående och effektiv? Har du erfarenhet av att köra truck och jobbat på lager eller inom industri? Då kan tjänsten som lagermedarbetare hos vår kund i Gävle vara något för dig!

Lagermedarbetare är ett arbete som kräver hög produktivitet och noggranhet. Dina arbetsuppgifter kan variera, som exempel att förse dina kollegor på monteringslinan med material, jobba i slutpaketeringen eller ta hand om ankommande gods. Du har många härliga kollegor men när du utför dina arbetsuppgifter så gör du det ofta självständigt. Uppdragslängd och arbetstider kan variera beroende på uppdrag hos kund, Om du visar engagemang och gör ett bra jobb finns goda möjligheter till förlängning hos vår kund.

Din profil

Om du är praktiskt lagd och tycker om variation i arbetet kommer du trivas bra hos oss. Gillar du att ta egna initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder, Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Madeleine Scherling på 0733-512736.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Scherling
Telefon 0733-512736
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se