Ekonomiassistent till kommande uppdrag i Gävle

Ekonomiassistent till kommande uppdrag i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Har du en utbildning i ekonomi eller erfarenhet av att arbeta med leverantörskontra? Vill du ha nya utmaningar och ta nästa steg i karriären? Vi söker nu duktiga ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter varierar beroende på kund och uppdrag, men vanliga arbetsuppgifter är till exempel att hantera företagets leverantörsreskontra och betalningsflöden samt ansvara för kundfaktureringen och dess bokföring. Vid månadsbokslut kan det vara ett plus i kanten om du även kan hjälpa till med redovisningsdelar. Du är en van Office-användare och tycker det är roligt att skapa och jobba i Excel.

Arbetsuppgifterna och uppdragslängd är varierande beroende på vilket uppdrag du matchas mot.

Din profil

För att lyckas och trivas som ekonomiassistent tror vi att du har en examen inom ekonomi från gymnasie eller högskola. Du har kanske hunnit bygga upp lite erfarenhet inom ekonomiyrket från tidigare arbeten. Flexibilitet, teamkänsla och engagemang är viktiga egenskaper hos dig som söker. Du tycker att det är roligt att se på befintliga processer med nya ögon och är öppen för förändringar. Som ekonomiassistent krävs det att du är initiativtagande, ambitiös och har god organisationsförmåga. Vi söker dig som arbetar noggrant och strukturerat och inte lämnar någonting åt slumpen.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Är det oss du söker?

Intervjuer sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2019-11-30. För mer information kontakta Josefin Lyrberg på tel. 073-351 27 18 eller Josefine Hjelte på tel. 073-351 27 50.
Mer info
Kontaktperson Josefin Lyrberg
Telefon 073-3512718
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se