Vill du jobba praktiskt på ett spännande företag?

Vill du jobba praktiskt på ett spännande företag?

Dina arbetsuppgifter

Till flera av våra industrikunder i Gävle söker vi nu drivna personer som vill jobba som montörer.

Är du praktiskt lagd och gillar att jobba med händerna? Dina arbetsuppgifter som montör är att montera komponenter av olika storlekar. Montör är ett arbete som kräver hög noggrannhet då varje produkt är unik. Uppdragslängd och arbetstider kan variera. Du har många härliga kollegor runtomkring dig i produktionen men arbetet är ofta självständigt. Om du visar engagemang och gör ett bra jobb finns goda möjligheter till förlängning hos våra kunder.

Din profil

Om du är en händig person och intresserad av teknik kommer du trivas bra hos oss. Det är mertiterande om du har tidigare erfarenhet av industri eller produktion eftersom du då snabbt kan komma in i rollen som montör. Har du gått en praktisk linje på gymnasiet kan detta vara plus i kanten. Gillar du att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Madeleine Scherling på telefon 0733-512736.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Scherling
Telefon 0733-512736
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se