Sommarjobb på Cibes

Sommarjobb på Cibes

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna i produktionen är varierande, bland annat montering, packetering och materialhantering. Som montör kommer du att montera olika komponenter av Cibes produkter efter instruktioner. En utmaning som kan vara tuff ibland, men garanterat rolig och utvecklande! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men vi ser det som meriterande för dig som har det.

Du arbetar både självständigt och i grupp, samt trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt dagtid och din tjänstgöringsort kommer vara Gävle. Tjänsten är en sommarbemanning på heltid men med möjlighet för att få förlängd anställning, start är efter överenskommelse.

Din profil

Du är nyfiken och intresserad av att arbeta inom produktion. Vi tror att du har arbetat inom industri eller lager tidigare eller kanske bara är intresserad av ett arbete inom tillverkande industri. Dina egenskaper är engagerad, lättlärd, flexibel samt lösningsfokuserad. Vi ser gärna att du studerar på högskola eller universitet. Vi hoppas att du som söker är en glad och social person.

Visst är du den vi söker? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag! Eller registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2021-03-31.

I denna rekrytering samarbetar Cibes Lift med Clockwork Bemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rebecca Nätfalk på 070-8215311.

Titta gärna in på:
www.cibeslift.com/se/
Facebook.com/clockworkpersonal
Instagram @clockwork_personal
Mer info
Kontaktperson Rebecca Nätfalk
Telefon 070-8215311
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cibes Lift är en av Europas största och äldsta tillverkare av lågfartshissar. Vi utvecklar, tillverkar och säljer plattformshissar över hela världen. Koncernen omsätter ca 1400 mkr och har ca 900 anställda i Europa och Asien. Vi erbjuder ett stort urval av plattformshissar, kabinhissar och trapphissar. Köper du en hiss från Cibes Lift, kan du vara säker på att du får en hiss av bästa kvalitet. Dessutom får du marknadens bästa service, både före och efter installation. Vi står för hög kvalitet, stilren design och tystgående drift.

Cibes har två toppmoderna produktionsanläggningar, en i Gävle där också huvudkontoret ligger samt en i Jiaxing, Kina. Cibes präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Vi samarbetar med Clockwork som nu hjälper oss att förstärka vår härliga personalstyrka. En tjänst som erbjuder goda förutsättningar som:

Lön på fredag
Som anställd på Clockwork Bemanning & Rekrytering kan du få din lön utbetald på fredagar.

Gemenskap
För oss är gemenskap och uppskattning viktigt. Vi har därför roliga aktiviteter samt andra överraskningar för att visa vår uppskattning.

Friskvård
Ditt välmående är viktigt för oss, och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag.

Stöd och handledning
Som konsult får en nära och personlig kontakt med din konsultchef som erbjuder dig stöd och handledning för att du ska trivas samt få möjlighet att lyckas i din roll.