Montör till Cibes i Gävle

Montör till Cibes i Gävle

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du en händig lagspelare som letar efter ett utvecklande arbete? Då kan det här vara någonting för dig!

Till Cibes Lift söker vi nu en driven montör omgående till deras produktion för tillverkning av hissar. Som montör har du varierande arbetsuppgifter, bland annat montering, materialhantering samt paketering. Du arbetar efter instruktioner, både självständigt samt tillsammans med andra i grupp.

Personprofil

Vi söker dig som är en ansvarsfull och noggrann lagspelare. Du är lyhörd och har lätt för att följa instruktioner. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av någon form av montering och/eller andra liknande arbetsuppgifter samt tycker om att arbeta praktiskt. Du kan läsa, förstå och uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid fram till september med chans till förlängning
Arbetstid: Mån-tors 07.00-15.45, fredag 07.00-14.30
Plats: Gävle

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som montör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

I denna rekrytering samarbetar Cibes Lift med PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sofie Lindström på mailadress sofie.lindstrom@performiq.se

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cibes Lift Group är Europas ledande tillverkare av utrymmeseffektiva, modulbaserade hissar av svensk kvalitet och design. Produkterna är anpassade för den offentliga och privata marknaden. Försäljning, montage och underhåll tillhandahålls av företagets globala nätverk av dotterbolag och partners. Cibes har sitt huvudkontor i Gävle och har + 1000 anställda, ett samarbetsnätverk i över 50 länder och dotterbolag i ett 20-tal länder. Försäljningen 2021 uppgick till 1,8 miljarder SEK.