Cibes Lift söker produktionscontroller

Cibes Lift söker produktionscontroller

Om företaget

Cibes Lift är en av Europas största och äldsta tillverkare av lågfartshissar. Vi utvecklar, tillverkar och säljer plattformshissar över hela världen. Koncernen omsätter ca 1400 mkr och har över 1000 anställda globalt. Vi erbjuder ett stort urval av plattformshissar, kabinhissar och trapphissar. Köper du en hiss från Cibes Lift, kan du vara säker på att du får en hiss av bästa kvalitet. Dessutom får du marknadens bästa service, både före och efter installation. Vi står för hög kvalitet, stilren design och tystgående drift.

Cibes har två toppmoderna produktionsanläggningar, en i Gävle där också huvudkontoret ligger samt en i Jiaxing, Kina. Cibes präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Läs mer på www.cibeslift.com/se/

Dina arbetsuppgifter

Har du ett stort intresse för ekonomi och tycker att det låter spännande att arbeta på ett framåtsträvande företag inom industrin? Då kan det vara dig vi söker till rollen som produktionscontroller på Cibes Lift i Gävle.

Som produktionscontroller ansvarar du för olika ekonomiska områden inom produktionen och arbetsuppgifterna är varierande. Lager, ekonomiska rapporter samt nyckeltal är några av dina ansvarsområden, och du agerar som spindeln i nätet när det kommer till kalkyler och utföra processer kring dessa. Du gör analyser gällande kostnader, produktionsutfall, månadsbokslut, prognoser och budget samt arbetar mycket med produktkalkyler och kvalitetssäkrar och utvecklar dessa. I rollen ingår även att agera som stöd till verksamhetens olika funktioner, genom att dokumentera rutiner och processer som du utbildar inom. Beroende på din erfarenhet och behovet kan arbetsuppgifterna variera vilket ställer krav på att du som söker är flexibel och öppen för detta.

Arbetet är förlagt till dagtid på Cibes Lift i Gävle.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning om minst 180HP inom ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du har goda kunskaper i MS-Office och kan kommunicera obehindrat på svenska samt engelska, både i tal och skrift. Om du dessutom har arbetat i Monitor eller i andra ERP-system är det fördelaktigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ekonomistyrning och produktkalkyler, och har du tidigare arbetat inom tillverkande industri eller på ett internationellt företag ser vi det som ett stort plus.

Som person trivs du med att vara självgående och flexibel i din roll. Då du arbetar strategiskt med utveckling inom olika områden ser vi att du som söker tjänsten är analytisk, strukturerad och resultatorienterad. Då du i arbetet agerar som stöd, utbildar och ibland tar en ledande roll behöver du trivas med att samarbeta med andra.

Ansökan

I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag på Cibes Lift. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Känner du att det här är nästa utmaning i ditt arbetsliv? Vad kul! Skicka då in din ansökan på vår hemsida www.clockworkpeople.se så snart som möjligt, dock senast 2021-12-05. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Vid frågor kring rollen kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller josefine.hjelte@clwork.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-3512750
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se