Automationsingenjör till Cibes Lift

Automationsingenjör till Cibes Lift

Dina arbetsuppgifter

Cibes har en stor toppmodern produktionsanläggning i Gävle som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak. Cibes Lift inom Cibes Lift Group ansvarar för hela operativa Supply Chain, från R&D till After Sales. Cibes präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Till vår avdelning R&D söker vi nu efter en Automationsingenjör. R&D utgör en viktig komponent i vår framgång. Avdelningen ansvarar för att koncernen har en konkurrenskraftig produktportfölj samt driver ett antal stora och små projekt på en relativt högteknisk nivå. Vårt team arbetar ständigt för att säkerställa att tillverkningsprocessen når de kort- och långsiktiga mål vad det gäller kostnadseffektivitet, produktivitet, leveransprecision och kvalitet.

Som automationsingenjör hos oss kommer du att vara ansvarig för våra produkters styrsystem, testprocessen i produktionen, länk mot externa konstruktörer och underleverantörer inom elektronikkonstruktion och programmering. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av nya produkter i nära samarbete med mekaniker, utvecklare och produktionen. I din viktiga roll kommer du även vara i tät kontakt med vårt dotterbolag där du för dialog med dem angående nya önskemål och behov.

Vårt erbjudande till dig,

Har du ett genuint och brinnande intresse för teknik och nyfikenhet kring tekniska lösningar? Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en kreativ miljö där du får arbeta med lösningar på högteknisk nivå.

Genom att ingå i ett kompetent och sammansvetsat team av produktutvecklare och automationsingenjörer ger vi dig möjligheten att hitta din roll där du får ansvara eller vara delansvarig i olika projekt. Vi formar gärna våra projekt utifrån individuella förutsättningar hos våra medarbetare så att varje individ får användning av sin kompetens och kan utvecklas. Vi värdesätter därför god kommunikation och samarbete där vi gärna tar del av varandras idéer och kompetenser.

Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom elektronik/automation. Du bör även ha några års erfarenhet av arbete som automationsingenjör och då har vi som önskemål att du har tidigare erfarenhet av analog och digital konstruktion, industriell el, styr- och regler. Kunskaper som testning, upprättande av el scheman, programmering PLC är också viktiga för att lyckas i rollen. Som person är du noggrann och strukturerad. Du trivs med att arbeta praktiskt och har god vana att planera och genomföra ditt arbete självständigt. Då rollen innebär även mycket nära samarbete med kollegor både i den egna avdelningen samt mot andra avdelningar så ser vi gärna att du är samarbetsvillig och kommunikativ.

Ansökan

Cibes Lift samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733-51 27 20.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så registrera din ansökan så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cibes Lift Group är en av Europas största och äldsta tillverkare av lågfartshissar. Vi utvecklar, tillverkar och säljer plattformshissar över hela världen. Koncernen omsätter ca 700 mkr och har ca 370 anställda i Europa och Asien. Nyckeln till vår framgång är en kombination av god svensk ingenjörskonst och känsla för vacker design. Vi erbjuder ett stort urval av plattformshissar, kabinhissar och trapphissar. Köper du en hiss från Cibes Lift, kan du vara säker på att du får en hiss av bästa kvalitet. Dessutom får du marknadens bästa service, både före och efter installation. Vi står för svensk kvalitet, stilren design och tystgående drift.