CERTEGO i Gävle/Sandviken säkerhetstekniker inom elektronik

CERTEGO i Gävle/Sandviken säkerhetstekniker inom elektronik

Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!

Arbetsuppgifter
Hos oss får du arbeta med service hos våra kunder av elektroniska produkter så som larm, passersystem, kamerasystem, brandlarm etc. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden.

Arbetsdagen är varierad och du kommer att hantera många olika typer av serviceärenden, givetvis i dialog med din arbetsledare. Vissa mekaniska ärenden kan förekomma.

Vem är du?
För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Vi ser därför att du arbetet med system som ARX, RCO eller Aptus. Det är meriterande om du även arbetat med brandlarmsinstallationer och/eller CCTV. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker eller elektriker där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Som person är du positiv, framåt och att kunden ska bli nöjd en en självklarhet för dig! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig
Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som stöttar varandra och hjälper varandra att lyckas och utvecklas. Bli en del av vårt team!

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell.
Anställningform: Tillsvidare (vi tillämpar 6 månders provanställning)
Lön: Fast månadslön

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Kontaktpersoner
Ida Wetterberg
Rekryterare
021-10 96 22
Ida.Wetterberg@certego.se

Du ansöker senast 2021-03-21 genom att klicka på knappen nedan.
Mer info
Kontaktperson Ida Wetterberg
Telefon 021-10 96 22
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen.