Caverion söker en servicetekniker ventilation till Gävle

Caverion söker en servicetekniker ventilation till Gävle

Caverion bygger för framtiden, därför vill vi bli fler!

Vill du vara med och utveckla Caverion i Gävle? Just nu söker vi en erfaren, ansvarsfull och driven servicetekniker inom ventilation till vår filial. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, el, kyla, VS och säkerhet. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som servicetekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även:
Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen genom via uppföljningsrapporter. Du följer upp arbeten och återrapporterar. Du planerar ditt egna arbete och utför tekniska serviceuppdrag.

Kompetens
 • Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning ventilationsplåtslageri eller annan relevant utbildning
 • Goda kunskaper inom styr & regler, ventilation
 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
 • Meriterande med OVK-behörighet och godkänd certifierad funktionskontrollant
 • Meriterande med El-behörighet samt med kylcertifikat
 • Att kunna läsa ritningar är meriterande
 • Meriterande med kunskaper om luftmätning/justeringar av luftmängder
 • Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterande
 • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
 • B-körkort
Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2019 cirka 2.1 miljarder euro och har omkring 16.000 anställda i 11 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna;
 • Innovation
 • Samarbete
 • Ansvar
 • Professionalitet
Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta rekryteringsspecialist Linn Saveman tel. 072-453 88 14, mail: linn.saveman@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vänligen notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan senast den 13 december 2020.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.