Caverion söker en driven Servicechef till vårt distrikt Gävleborg

Caverion söker en driven Servicechef till vårt distrikt Gävleborg

Brinner du för affärer, ledarskap och teknik? Redo för nästa steg? Nu söker vi en driven Servicechef till vårt distrikt Gävleborg, med placering i Gävle.

Arbetsuppgifter
Som servicechef ansvarar du tillsammans med erfarna medarbetare för att hjälpa våra kunder - industriföretag och större fastighetsägare - säkerställa den bästa driftekonomin och möta behovet av mindre utbytes och nybyggnadsprojekt.

Det är du som leder och utvecklar ditt teams dagliga och långsiktiga arbete. Ditt team jobbar främst inom klimatteknik och angränsande uppgifter.

Du har ansvar för resultat och att ditt team arbetar effektivt. Du kommunicerar aktivt och har en stark drivkraft att göra affärer. Dina servicetekniker har bred kompetens, själv bidrar du med teknisk erfarenhet, problemlösning och förmåga att hitta kommersiella ramar och avtal.

Arbetet är utåtriktad och tillväxtorienterat med stort eget ansvar. Vi erbjuder utrymmet att växa inom organisationen och du har möjlighet till en bred utveckling inom våra olika tekniska specialområden.

Kompetens
 • Intresse för att vårda kundrelationer och skapa nya affärer
 • Teknisk utbildning och erfarenhet, gärna inom klimattekniska installationer
 • Erfarenhet att leda och utveckla ett team med modernt ledarskap
 • Erfarenhet av att prissätta, sälja och driva mindre utbytes och förändringsprojekt utan förprojekterade underlag
 • Förståelse för vad som driver lönsamhet och resultat i en serviceverksamhet
 • Tidigare erfarenhet av avtal och juridik inom fastighetsområdet är meriterande
 • Erfarenhet av grundläggande arbetsrätt och arbetsmiljö
 • Resultatinriktad med ett strukturerat arbetssätt som skapar förtroende
Kort om Caverion
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Varför Caverion?
På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:
 • Innovation
 • Samarbete
 • Ansvar
 • Professionalitet
Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Bahlenberg, tel. 072-218 39 29 mail sara.bahlenberg@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Vill du bli en i teamet?
Skicka gärna in din ansökan redan i dag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via epost i och med GDPR-lagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sara Bahlenberg
Telefon 072-218 39 29
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.caverion.se
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (55 dagar kvar)