Verksamhetskonsult inom affärssystem

Verksamhetskonsult inom affärssystem

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetskonsult kommer du att projektleda, implementera och utbilda våra kunder i vårt affärssystem Tengella. Vidare ansvarar du för att bibehålla goda relationer med våra kunder och få dem att växa med Tengella. Ett annat väldigt roligt inslag är att tillsammans med kollegor och kunder, bidra till nya idéer kring smarta och nyttiga funktioner i systemet som hjälper våra kunder än mer. Tillsammans skapar vi Sveriges bästa affärssystem inom tjänstesektorn och får Sveriges nöjdaste kunder. Arbetet innefattar resor inom Sverige (främst Stockholm).

Din profil

Som person ser vi att du är inspirerande, kommunikativ, pedagogisk och kreativ samt att du på ett medvetet sätt strävar efter struktur i ditt arbetssätt. Du är drivande, initiativtagande och trivs med att arbeta i en miljö med korta beslutsvägar. Vi söker dig som trivs i en miljö där utvecklingen är i fokus. Vi tror att du har förmågan att hitta lösningar och skapa möjligheter. Det är högt tempo med många projekt som rullar samtidigt vilket kräver att du är stresstålig och kan ha många tankar i huvudet samtidigt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i en roll där du ansvarat för att leda, driva och utveckla arbetet. Du har tidigare erfarenhet av att leda projekt samt känner dig trygg med att hålla utbildningar och trivs med att ta eget ansvar samt vidareutveckla kundrelationer. Det är meriterande med erfarenhet av kundärenden av hög komplexitet.

Vi ser det som mycket meriterande om det finns erfarenhet av affärssystem sedan tidigare. Önskvärt i rollen är att du besitter kunskap och erfarenhet av administration, lön och bokföring. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i Office 365 är ett krav. I rekryteringen kommer vi att lägga störst vikt vid personliga egenskaper och ambition. Vi ser gärna att du har avslutat någon form av högskoleexamen eller liknande utbildning, gärna inom ekonomi, service eller HR. Alternativt kan det vara meriterande om du skapat dig en praktisk erfarenhet av motsvarande inriktningar.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag.

I den här processen samarbetar vi med Clockwork rekrytering. Har du några frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Pernilla Antonsson på pernilla.antonsson@clwork.se. (svar kan dröja under semestertider, är åter på plats 1/8) Sista ansökningsdag är 15/8-22.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du jobba på ett av Gävles mest spännande och snabbväxande företag och göra skillnad i en av Sveriges största branscher?

Då är du välkommen att söka till oss på Carnero AB i Gävle, och vårt affärssystem Tengella som redan är marknadsledande inom en av Sveriges större branscher som vi hjälper att digitalisera. Vi bidrar med att hjälpa och underlätta för många av Sveriges mest hårt kämpande entreprenörer såsom våra kunder är.

Vi rekryterar nu en Verksamhetskonsult/Projektledare/Utbildare, som vill utvecklas och vara med på vår inspirerande resa. Brinner du för service och vill ha ett omväxlande, spännande arbete som gör stor nytta för våra kunder och känner att du vill ha ett jobb som ger dig mening, då har du hittat rätt. Hos oss hittar du ett glatt och positivt gäng med härliga arbetskollegor. Vi hittar på roliga aktiviteter tillsammans och har förmånliga personalpolicys, allt från friskvård och gymkort till massage. Vi åker även på inspirerande konferensresor till olika ställen i Europa och förenar nytta med nöje. I Tengellafamiljen hjälps vi åt, stöttar varandra och har roligt! Läs gärna mer om oss på www.tengella.se