Traverstekniker till Carlhag i Gävle

Traverstekniker till Carlhag i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en flexibel och lösningsorienterad tekniker till en av våra kunder i Gävle. I tjänsten kommer du att underhålla, reparera och kontrollera lyftanordningar hos vår kunds kunder. Dessa företag finns i Hälsingland, Gästrikland samt Norduppland och många av dem är verksamma inom industrin. Du kommer även att utföra nyinstallationer av traverser och andra lyftanordningar.
Arbetstiden är förlagd till dagtid under vardagar men kan variera beroende på uppdrag. Du utgår från Gävle och företagsbil finns att tillgå under arbetstid. Du blir anställd av oss på Clockwork och arbetar på uppdrag hos Carlhag med ambitionen att du efter 6 månader övergår till en anställning hos Carlhag.

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten är en ambitiös och flexibel person som trivs att arbeta självständigt. Du drivs av att skapa ett mervärde för kunderna och nöjer dig inte förrän arbetet är klart - och såklart håller hög kvalitet.
För att passa i rollen ser vi att du tidigare har arbetat inom industrin som mekaniker eller tekniker. Vi ser gärna att du har vana av arbete med el. Du har en bred teknisk kunskap och har förståelse för hur mekanik och elektronik fungerar.
Känns den här tjänsten som klippt och skuren för dig? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor Anton Karlsson på 073-351 27 78 eller Ida Broman på 073-351 27 56. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anton Karlsson
Telefon 073-3512778
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se