Servicekoordinator

Servicekoordinator

Kalmar Services är inne i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en servicekoordinator. Har du erfarenhet av servicebranschen, god datorvana, är organiserad och gillar att ha många bollar i luften samt gillar service? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Ditt nya arbete:
Som servicekoordinator kommer du att koordinera och planera serviceteknikernas arbete på våra verkstäder i Gävle. I denna roll kommer bland annat ha en nära kontakt med våra kunder samt ansvara för att våra serviceåtaganden uppfylls. Du kommer också följa upp och utvärdera utförda arbeten, hantera garantiärenden och returhantering samt förbereda fakturering.

Din bakgrund:
Vi söker dig som har bakgrund från liknande arbetsuppgifter från servicebranschen och gärna med erfarenhet från fordonsbranschen. Att du har teknisk bakgrund och datorvana krävs då arbetet i många moment kräver god teknisk förståelse och god systemförståelse. Du är service minded då du kommer att ha en nära kontakt med våra kunder, leverantörer och vår egna servicepersonal. Du tycker om att organisera, planera och vara strukturerad. Du har stor administrativ kapacitet. B körkort är ett krav.

Vi erbjuder:
En arbetsplats med goda arbetsförhållanden och ett självständigt och variationsrikt arbete. Du får arbeta i ett serviceföretag med världsledande produkter.

Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ. Då detta är en ny tjänst kommer du till stor del få skapa nya arbetssätt och på så sätt vara med att utforma hur arbetet ska utföras.

Placering är på vår verkstad/kontor i Gävle Hamn

Tjänsten är en tillsvidareanställning

För mer information kontakta:

Tommi Hedlund, Site Manager

Mobil.nr; 070-623 2385

Märk din ansökan "Servicekoordinator" och skicka den snarast dock senast den 23 februari 2020 via E-post till
rekrytering@kalmarglobal.com

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kalmarglobal.com
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kalmar har det största utbudet av lösningar och tjänster för lasthantering för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Kalmar är branschledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Genom sin omfattande produktportfölj, sitt globala servicenätverk och förmåga att smidigt integrera olika terminalprocesser förbättrar Kalmar effektiviteten för varje rörelse. www.kalmarglobal.comKalmar ingår i Cargotec. Cargotecs försäljning uppgick till sammanlagt 3,3 miljarder euro år 2018 och företaget sysselsätter cirka 12 000 personer. Cargotecs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV. www.cargotec.com