Redovisningsekonom till internationellt företag

Redovisningsekonom till internationellt företag

Dina arbetsuppgifter

Som kvalificerad redovisningsekonom hos Card Group har du arbetsuppgifter som leverantörsreskontra-skanning, kontering, distribution i e-attest, kundreskontra-inbetalningar, kravhantering, fakturering och löpande bokföring. Card Group erbjuder en omväxlande och ansvarsfull ekonomitjänst i ett internationellt företag och tjänsten startar omgående.

Din profil

Vi tror att du som söker tjänsten som redovisningsekonom på Card Group är en noggrann, ansvarstagande, effektiv och analytisk person. Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat då du har mycket kundkontakt med våra utländska master franchisetagare och svenska franchisetagare.

Vi ser att du både har ekonomisk utbildning, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare har du goda kunskaper i Excel samt affärs-och ekonomisystem.

Ansökan

Känner du att det här är precis den utmaning du är på jakt efter? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, dock senast 2022-08-15. Vid frågor kring tjänsten kontakta Pernilla Antonsson på pernilla.antonsson@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Card Group är en internationell franchiseorganisation etablerade i 40 länder. Vi producerar och distribuerar ett unikt sortiment av gratulationskort och presentprodukter som säljs i butiker över hela världen. Från huvudkontoret i Gävle leder vi försäljningen, samordnar produktionen, utvecklar nya designer/produkter samt har administration och support. På Huvudkontoret är vi idag 12 personer varav 3 personer på ekonomiavdelningen. Du rapporterar till vår Ekonomichef. Vi erbjuder ett varierat och, ansvarfullt arbete med trevliga arbetskamrater. Vår organisation är familjär där du får känslan av att arbeta i ett mindre företag fastän vi är ett internationellt företag med franchisetagare i 40 länder.