Studenter som telefonförsäljare till Call-up sökes!

Studenter som telefonförsäljare till Call-up sökes!

Är du studerande och söker efter ett arbete där du får vara en del av en god gemenskap? Är du mål och resultatfokuserad och brinner för försäljning? Då kan det vara dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Call ups räkning telefonförsäljare!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Call up under studieperioden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Call up söker nu en säljare som vill vara en del av deras team i Gävle! Call ups kontor har ett perfekt läge i Teknikparken med gångavstånd till både universitet och city. Arbetstiderna är förlagda både dagtid och kvällstid under vardagar mellan klockan 10-20. Möjligheten att jobba mer under sommaren finns!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Call ups önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som telefonförsäljare hos Call up kommer du arbeta med att sälja elhandelsavtal till konsumenter. Där du kommer ha telefon som arbetsverktyg. Du kommer även ta emot inkommande samtal som berör frågor kring försäljningen.Du kommer bli ett härligt tillskott i ett team med tillgång till eget skrivbord installerat med dator och headset.

Du kommer att introduceras i tjänsten genom en introduktion där du får lära dig mer om företaget samt om vilka system du kommer att arbeta i. Vidare kommer du till en början få stöd av en heltidscoach som hjälper dig igång i arbetet.

Vi söker dig som

Studerar på universitet eller högskola. Har du erfarenhet av att sälja elavtal sedan tidigare är det meriterande men inget krav för tjänsten.

Personliga egenskaper är något vi kommer att värdera högt i denna rekrytering. Vi söker dig som är uthållig och fokuserad. Har du ett intresse för försäljningsbranschen är det självklart positivt för den här tjänsten. Vidare är du som person trevlig och har ett driv att vilja framåt!

START: Omgående
OMFATTNING: deltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Paulina Öberg

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Call-Up är en leverantör av högkvalitativa säljuppdrag och callcentertjänster till små och stora uppdragsgivare i hela Sverige.
Med erfarenhet av försäljning sedan 1996 arbetar vi med ledande varumärken i många branscher.På vårat kontor i Gävle arbetar vi i huvudsak med försäljning och mötesbokning. Oavsett vad vi arbetar med är vår starka säljkultur det som gör oss unika. Konsten är inte att nå ut - det är att nå in!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.