Kaffecoach till Café Bar Gävle

Kaffecoach till Café Bar Gävle

Café Bar är på en spännande resa - kundlöftet och passionen har sedan start varit att alltid till alla servera den perfekta koppen kaffe, oavsett var du befinner dig i Sverige. År 2017, i samband med företagets 30-årsjubileum, återtogs ursprungsnamnet Café Bar.

Företaget är svenskt och omsätter drygt 400 miljoner, är rikstäckande och består av 185 anställda på 22 orter, allt med syfte att komma nära kunden. Café Bar tillhandahåller automater, ingredienser och service av högsta klass och har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av leverans mot kund. Organisationen i Gävle består av en distriktschef och en kaffecoach/smakexpert.

För mer info - www.cafebar.se

Genom Simonssongruppen har Café bar en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer verksamma inom olika branscher.

För mer info - www.simonssongruppen.se

Café Bar är på en spännande resa - gillar du kaffe, service & att möta människor?

Då kan det här vara uppdraget för just Dig.

Café Bars utbud består av ett stort urval av moderna kaffemaskiner och tillhörande högkvalitativa ingredienser, samt även vatten och varuautomater vilket gör att det finns lösningar för både det lilla och det större företaget. I vår relation med kunderna bidrar vi med mer än gott kaffe - vi är med och skapar energi på jobbet. Tänk hur det vore på din arbetsplats utan kaffet?!

Rollen

Trivs du i kundkontakten och alltid strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga service gentemot din kund? Då kan du vara rätt person för den här tjänsten. Som Kaffecoach hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team i Gävle. Du är framåt och social och trivs i rollen att ha kontakt med människor och på ett naturligt sätt ger du det där lilla extra när det behövs.

I rollen som Kaffecoach kommer du att bli en nyckelperson när du varje dag levererar och fyller på kaffe, tillbehör och andra erbjudanden till olika arbetsplatser i Gävle med omnejd. Du kommer utföra premiumservice och löpande underhåll på olika maskiner samt varje dag presentera erbjudanden som förhöjer fikaupplevelsen på olika arbetsplatser. Ihop med distriktschef Shikar Baker och övriga i teamet planerar och förbereder du dina olika körturer och kundbesök, som styrs och administreras i flera digitala verktyg.

Processen för att bli kundens bästa vän som kaffecoach är byggt på modellen ”Klara, färdiga, gå!” och finns att luta sig på och få inspiration ifrån. I dialog med kunderna bidrar du till att kaffet smakar på bästa sätt och att fikaupplevelsen ger den energi som är tanken!

Erfarenheten

Vi söker dig som är gymnasieutbildad och har hunnit skaffa dig arbetslivserfarenhet, gärna ifrån roller där du på ett självständigt sätt tagit stort ansvar. Har du branscherfarenhet från att möta människor och serva kunder ses det som meriterande.

Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift samt hanterar olika digitala verktyg och system, övriga delar lär vi dig. Du kommer att utgå från Gävle men resor lokalt och till närliggande kommuner inom distriktet ingår i tjänsten, varvid vi ställer krav på att du innehar B-körkort. Självklart står en rustad firmabil till ditt förfogande.

Personen

För att trivas tillsammans ser vi att du är en ödmjuk person som med positiv attityd sprider glädje till kollegor och kunder. Rollen kräver planering och god struktur för att bygga effektiva leveranser och hinna med det som krävs på en arbetsdag.

Det är för dig naturligt och stimulerande att varje dag se och hälsa glatt på kunder, fråga om kaffet smakar så gott som vi lovar och erbjuda nya fikalösningar. I jobbet ingår att vara en god och proaktiv problemlösare, för att förebygga och säkra kvalitén på våra kunders kaffemaskiner. Ett tekniskt intresse kommer väl till pass.

Du har såklart precis som oss - en stor passion för riktigt gott kaffe och alla härliga smaker!

Kulturen

På Café Bar har vi tre värdeord som alltid finns med i alla beslut, stora som små. För att nå våra mål och uppfylla vår vision så är våra värderingar grunden och det som driver oss framåt. Genom dessa vill vi att du är med och bygger vår kultur samt levandegör det i mötet med kollegor och kunder varje dag.
  • Glädje - att skratta ihop med varandra och visa uppskattning är något vi ibland tar för självklart, hos oss är det både viktigt & naturligt att vi har kul på jobbet.
  • Kompetens - inom vårt bolag krävs många olika kompetenser för att få till en perfekt lösning. Rätt person på rätt plats är därför avgörande, att man alltid får möjlighet att utvecklas inom sitt gebit ser vi som både nödvändigt och utvecklande.
  • Lönsamhet - när vi tjänar pengar kan vi utveckla nya spännande lösningar, hitta nya affärsformer, utveckla och skräddarsy nyheter men framför allt kan vi garantera en riktigt bra kopp under en lång tid framöver.
Vi är ett hårt arbetande team över hela riket som känner stolthet över att kunna lösa våra kunders utmaningar. Engagemang ger glädje, och glädje ger effektivitet med nöjda kunder som resultat.

Utmaningen

Vi är ett svenskt, rikstäckande och växande bolag i framkant inom vår bransch, där din personliga utveckling ges möjlighet att accelerera. Du får förmånen att arbeta med starka varumärken, spännande och innovativa produkter, med utmanande affärsupplägg och nya digitala arbetssätt.

Café Bar Akademi utvecklas för fullt och siktar på att både inspirera och rusta dig i vardagen. Vi vill att du ser fram emot att bidra på resan mot en organisation i världsklass och som dessutom på allvar kan säga att vi är kundens bästa vän.

Tjänsten är tillsvidare på 50% med tillsättning så snart som möjligt. Arbetstiderna är generellt förlagda under vardagar. Sista ansökan är 30 september.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, därför rekommenderar vi att du ansöker så snabbt som möjligt, gärna redan idag!

Har du frågor om rollen så är du välkommen att kontakta distriktschef Shikar Baker på 026-421 34 00.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)