IT-arkitekt till CGI i Gävle

IT-arkitekt till CGI i Gävle

CGI växer så det knakar i Gävle och behöver nu förstärka teamet med drivna IT-arkitekter. Hos CGI får du arbeta med kompetenta kollegor i intressanta uppdrag mot kund, personlig utveckling är högt prioriterat och det finns stort utrymme att växa inom CGI som är ett ledande internationellt företag. Ge dig själv möjligheten och sök tjänsten redan idag.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för CGIs räkning IT-arkitekt till Gävlekontoret.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos CGI under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Hos CGI råder en öppen generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att ha möjlighet att leverera på topp. De som arbetar på CGI är drivna och motiverade, att även ha balans i livet är en självklarhet här!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och CGIs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Utvecklingen i IT-världen är nu i en spännande och intensiv fas. Digitaliseringens möjligheter driver fram nya affärsmodeller och förändringar i företagens verksamheter. Dessa förändringar sker givetvis inte av sig själva och det är här du kommer in.

I rollen som arkitekt arbetar du med att förstå verksamhetens krav och behov för att kunna omsätta dessa i en lösningsdesign. Rollen kan också innebära granskning och utvärdering av befintliga system, samt förberedande arbete för anskaffning eller upphandling av lösningar. Som lösningsarkitekt ingår du ofta i olika projekt parallellt beroende på behoven i systemens olika faser.

Du har även goda möjligheter att själv styra din karriär dit du vill och för den ambitiöse blir det svårt att hitta en mer passande företagskultur. Via varierande uppdrag får du även möjligheten att bredda din kompetens och bli ännu skarpare i din roll.

Vi söker dig som

har en akademisk utbildning med IT-inriktning, exempelvis mot datavetenskap och/eller systemvetenskap eller motsvarande utöver det så ser gärna att du är Certifierad IT-arkitekt från Dataföreningen, TOGAF, Microsoft eller har likvärdig utbildning/certifiering. Meriterande är även erfarenhet av Azure och Office 365.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos CGI. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system samt förstår helheten och de behov som finns. Du har även goda ledaregenskaper, god problemlösningsförmåga och administrativ förmåga.

Du uppskattar konsultrollen och variationen i konsultyrket. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är driven i Ditt arbete med stor vilja att alltid leverera det som förväntas av dig. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du vill växa och utvecklas inom spännande och utmanande projekt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag - ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder - och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.
Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.