Är du CGIs nästa kravfångare?

Är du CGIs nästa kravfångare?

Vill du ta nästa kliv i karriären hos ett globalt företag med en lokal förankring? CGI har många nya spännande projekt där de nu söker nya medarbetare, här får du chans att visa ditt engagemang och driv. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

CGI erbjuder goda personalförmåner och utmanande ansvarsroller samt uppdrag utifrån din erfarenhet. Utöver detta anordnar de också många gemensamma sociala aktiviteter för samtliga medarbetare för att bevara en god samanhållning.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för CGIs räkning en kravfångare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under den första perioden. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos CGI.

När du börjar hos CGI blir du mer än en medarbetare. Du blir en medlem med ett medlemskap utöver det vanliga. Hos CGI är du inte bara med och påverkar och bygger framgång. Du har också möjlighet att som delägare, ta del av de värden du är med och skapar. Som ägare är vi extra engagerade i det vi gör. Och det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar oss medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.

CGI är i dagsläget i en utvecklingsfas och arbetar mot stora offentliga myndigheter. Därför söker de just dig till att bli en del av deras arbetsgrupp!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och CGIs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som kravfångare kommer du ansvara för kravarbetet inom teamet i form av att utreda krav och skapa userstories där du även driver förfiningen. Som kravfångare kommer du att arbeta tätt tillsammans med kunden i deras projekt och vara ett stöd i deras utveckling av sin verksamhet och digitalisering. Vidare ansvarar du även för att upprätthålla sårbarhet från verksamhetens behov till userstories och ser till att förvaltningsdokumenten följer kraven.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Konkretisera behov till realiserbara och testbara krav med olika verktyg och metoder
  • Kommunicera behov och krav med andra roller inom projekt, utvecklingsteam och beställare.
Vi söker dig som

Har relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet av att arbeta med kravfångst. Arbetet kräver även att du kan kommunicera obehindrat i svenska i såväl tal som skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos CGI. Därför är du drivande i projekten och ansvarstagande, detta då du kommer att redan inledningsvis få mycket ansvar i rollen varav det är viktigt att du vågar ifrågasätta för att du ska kunna skapa de bästa förutsättningarna vidare i projekten.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Om du söker en utmanande och dynamisk arbetsplats där dina erfarenheter och din kunskap får erkännande och genast bidrar till företagets framgångar behöver du inte leta längre - CGI är perfekt för dig. CGI tillhandahåller en miljö som gör att du kan utnyttja din fulla potential och uppnå dina ambitioner.

CGI söker alltid medarbetare som har en passion för utmärkt kvalitet, fokus på nöjda kunder, och är dynamiska och lösningsinriktade lagspelare. Deras unika entreprenörsdrivna kultur gör att medarbetarna konstant tänker innovativt, fattar beslut för kunders bästa och tar del av belöningarna för ett väl utfört arbete via deras vinstdelningssystem. Mot bakgrund av dina intressen och ambitioner ger CGI dig också det stöd och de möjligheter som förbereder dig för nya utmaningar och som främjar din karriär.

Läs mer om hur CGI presenterar sig själv som företag och arbetsgivare på deras hemsida: http://www.cgi.se/
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.