Vi söker nu en erfaren Entreprenadingenjör inom anläggning åt kund!

Vi söker nu en erfaren Entreprenadingenjör inom anläggning åt kund!

Är du en erfaren entreprenadingenjör inom anläggning som har kunden i fokus? Vill du jobba på ett familjärt företag med en prestigelös företagskultur? Då kanske det är dig vi söker!

Vi söker nu en erfaren Entreprenadingenjör inom anläggning åt kund!

Vem är du?
Som entreprenadingenjör kommer du att arbeta nära platschefen och stötta denne vid arbetsplatsen. Detta innebär att du kommer att arbeta med administration (ÄTA – hantering), protokollföra och vara delaktig på diverse möten, upprätta mindre inköp, fakturahantering samt prognoser, vilket kräver att du besitter tidigare erfarenheter. Vi ser även att du som sökande har en bakgrund inom något av de följande områden; BEST, Mark/anläggning, järnväg, underhåll samt åtnjuter erfarenheter av projektering av entreprenad och kostnadskalkylering. Som person är du flexibel i ditt arbetssätt om det skulle behövas, men att du samtidigt är rutinerad av att arbeta inom projekt. Det är fundamentalt att du är självgående men att du likaså kan samarbeta med andra. Du är noggrann och stark på de administrativa delarna och du levererar alltid enligt deadline. Du är även kommunikativ, strukturerad, lösningsorienterad och engagerad i projektet.

Vi söker dig som:
  • Ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom anläggning.
  • Har mycket goda erfarenheter av produktionskalkyler, kostnadsuppföljning och entreprenadjuridik.
  • Har minst fem års erfarenhet som Entreprenadingenjör inom anläggning.
  • Har god kännedom om bygg- och anläggningsbranschens allmänna bestämmelser AB/ABT, ABK, AMA, MER systemet.
  • Är väl kommunicerad på svenska och engelska, både i tal och skrift, och har god förmåga av att vara tydlig.
  • Har körkort B
Övrigt är det även meriterande om du har:
  • Vana och erfarenhet av 2D/3D CAD.
  • Tidigare arbetslivserfarenheter av att jobba som konsult
Anställningsform:
Projektanställning
Tillsvidareanställning
Underkonsult

Vi erbjuder dig:
En trygg anställning där du har en engagerad konsultchef, utvecklingssamtal och friskvårdbidrag mm. Vi satsar även mycket på vår personal och ordnar gemensamma aktiviteter så som frukostar, julmiddagar och konferenser.

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande – så vänta inte med att skicka in din ansökan! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsult-/rekryteringschef, Paola Bustos, på 08 - 108 014. Sista ansökningsdag är 2022-11-23 Ansökan kan också skickas till paola@bustoskonsult.se

Vi tar också emot ansökningar från underkonsulter (även F-skatt)
Mer info
Kontaktperson Paola Bustos
Telefon 08-108 014
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 nov 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bustos Konsulttjänster AB är ett konsult- och rekryteringsbolag inom Bygg och projektledning. Målet är att ha långsiktiga samarbeten med återkommande och nöjda kunder. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt är vår affärsidé baserad kärnvärdena ÄKTA (Ärlighet, Kompetens, Tillsammans, Anpassningsbar) och dessutom värderar vi kvalité väldigt högt. Detta har lett till att vi är ett snabbt växande företag. Vi får hela tiden in nya förfrågningar inför olika typer av uppdrag inom spännande projekt. För att kunna möjliggöra vår fortsatta tillväxt och strävan efter att bli bättre, söker vi nu dig som vill vara en del av en prestigelös och familjär arbetskultur.