Restaurangchef till Brynäs Arena AB

Restaurangchef till Brynäs Arena AB

Dina arbetsuppgifter

Hockey och en härlig matupplevelse är allt man egentligen behöver, eller hur? På isen jagar vi nya guld och i restaurangen jobbar vi för att skapa en gyllene upplevelse för våra gäster. Nu söker vi en ny restaurangchef för att driva det arbetet framåt. Läs mer för att ta reda på om det är dig vi söker!

Som restaurangchef på Brynäs Arena AB har du övergripande ansvar för restaurangverksamheten. Förutom våra 26 grundspelsmatcher i SHL arrangerar Brynäs Arena AB även konferenser, mässor, event och konserter. Ditt mål är att utveckla såväl restaurang som loger, gällande allt från lunchserveringar, middagspaket och evenemang. Du ansvarar för att knyta kontakter med nya och befintliga leverantörer samt har nära kontakt med kollegor på andra avdelningar inom Brynäs IF/Brynäs Arena AB.

I rollen sitter du med i ledningsgruppen för Brynäs IF/Brynäs Arena AB och ansvarar för 3-4 underställda chefer. Arbetstiderna är oregelbundna och vi vill att du allt som oftast finns på plats i restaurangen under matchdagar.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat i en ledande roll inom restaurangvärlden, gärna att du drivit egen restaurang tidigare. Har du vana av att arbeta med större event ser vi det som starkt meriterande. Om du har bakgrund inom ekonomi är det ett plus. Du är van att leda medarbetare i chefsposition och har inga problem att delegera arbete till andra.

Som person är du flexibel, positiv och mån om att skapa god stämning i din arbetsgrupp. Hos oss på Brynäs IF/Brynäs Arena AB är det ibland snabba puckar som gäller och förutsättningar kan ändras med kort varsel, så det är viktigt att du kan arbeta strukturerat även under stressiga situationer. Du arbetar målmedvetet tillsammans med dina kollegor för att uppnå resultat och motiverar dina medarbetare på ett inspirerande sätt.

Ansökan

Vill du vara med på Brynäs fortsatta jakt på guld? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Brynäs IF/Brynäs Arena AB med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Antonsson på 073-351 27 31 eller Josefine Hjelte på 073-351 27 50. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 2021-10-10 via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Antonsson
Telefon 073-351 27 31
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med supportrar i hela landet är Brynäs IF en av Idrottssveriges starkaste varumärken med en lång och framgångsrik historia sedan bildandet 1912. Våra representationslag spelar i SHL och SDHL där vi genom åren skördat stora framgångar, med bland annat 13 SM-guld på herrsidan. Nu jagar vi nya guld, och då även det första guldet för vårt SDHL-lag. Vid sidan av isen bedriver vi vår sociala hållbarhetsverksamhet En bra start som syftar till att ge barn och unga en trygg och meningsfull uppväxt - samtidigt som vi varje dag arbetar för att göra vår arena, Monitor ERP Arena, till regionens viktigaste och mest passionerade mötesplats. Tillsammans med våra supportrar, medlemmar och partners skapar vi vinnare både på och vid sidan av isen!