Webbutvecklare till Svensk Webbhandel i Hofors

Webbutvecklare till Svensk Webbhandel i Hofors

Ser du dig själv utvecklas i ett bolag som präglas av genuin skaparglädje? Har du även en gedigen erfarenhet av webbutveckling och vill ta dig an en roll där du får bygga speciallösningar till dina kunder? Sök då tjänsten som webbutvecklare hos Svensk Webbhandel i Hofors!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Svensk Webbhandel AB.

Om företagetSvensk Webbhandel AB bygger avancerade och specialanpassade webbsystem där kundens önskemål står i centrum. De arbetar med flertalet spännande kunder över hela Sverige. Vidare erbjuder de en arbetsplats med stor frihet där du får vara med och påverka och utveckla arbetet. Här är det högt i tak bland dina kollegor och det är lätt att smälta in i gruppen. De har kontor i Hofors och Sundsvall med stora möjligheter att arbeta på distans.

ArbetsuppgifterI rollen som webbutvecklare kommer du tillsammans med utvecklare, projektledare och kreatörer arbeta för att bygga den bästa lösningen till kund, som ger deras verksamhet ett verkligt affärsvärde. Arbetet består av att skapa och skräddarsy webblösningar, databasmodelleringar, systemarkitektur och systemsupport till SWHs nya och befintliga kunder.

Med fokus på integration mellan olika system bygger du tillsammans med teamet lösningar utifrån kunds önskemål.
  • Bygga avancerade och specialanpassade webbsystem utifrån kunds behov
  • Skräddarsy webblösningar, databasmodelleringar och systemarkitektur till kund
  • Tillsammans med teamet bygger ni webbsystem som ger stort affärsvärde till kund
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • 3-4års erfarenhet av back-end utveckling
  • Omfattande erfarenhet av webbutveckling med C#, HTML, CSS och JavaScript
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
För rollen som webbutvecklare på SWH utför du dina arbetsuppgifter noggrant och strukturerat och värnar om en lösning som blir intuitiv för användaren och för kundens bästa upplevelse. Du bidrar med nya idéer och hittar de tillvägagångssätten som behövs för att lösa problemet. Du är dessutom självständig i ditt arbete samtidigt som du tycker om att arbeta i team. Vidare värderar du kvaliteten på arbetet och den klara produkten och vill ständigt utveckla din och andras kompetens. Slutligen är du en person som värdesätter goda relationer har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hofors
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: webbutvecklare, backend, frontend, fullstack, systemutvecklare, backendutveckling, backend utvecklare, javascript, C#, CSS, ASP.NET, ASP.NET MVC, ASP.NET Core , SQL, Jquery och CSS , Sverige, Sweden, Microsoft, Microsoft
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!