Speditör

Speditör

Vill du arbeta i en varierande och koordinerande roll inom logistik och transport? Har du möjlighet att börja omgående och kan arbeta under sommaren?

Om företagetDB Schenker erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. I Sverige har de ca 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i landet. Schenker är under stark tillväxt och söker nu en speditör för omgående start, som kan arbeta fram till den 31a augusti.

ArbetsuppgifterSom speditör på Schenker har du ansvar för hela transportflödet, från bokning till leverans och fakturering. Du kommer att ingå i teamet som ansvarar för utrikesbokning där alla inkommande och utgående ordrar hanteras. Som speditör arbetar du med lastplanering, övervakning av transporter och aviseringar, samt följer upp och kvalitetssäkrar inkomanade och utgående ordrar. Du arbetar nära produktionen och terminalen samt har kontaktnät mot partners och kunder i Europa.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik, transport management eller liknande är meriterande
  • Arbetslivserfarenhet av administration och kundkontakt
  • God datorvana och kunskaper i Excel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Vi tror att du som söker har ett flexibelt arbetssätt och håller god struktur i ditt arbete. Som person är du lösningsorienterad och kundfokuserad med förmågan att hela tiden tänka ett steg längre. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, en positiv inställning till ditt arbete och lätt för att samarbeta med andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 4 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Schenker. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: logistik, speditör, Schenker, Gävle, transport, transportledare, heltid, sommarvikariat,
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.