Serviceingenjör / Servicetekniker / Drifttekniker till Eaton

Serviceingenjör / Servicetekniker / Drifttekniker till Eaton

Har du en bakgrund inom el och gillar att arbeta med installation? Vi söker dig som motiveras av en ansvarsfull roll där du får skapa förutsättningar för framgång i ett branschledande bolag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eaton har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eaton en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEaton är ett mångsidigt företag inom krafthantering. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden. Utbudet av tjänster och produkter är stort, allt från elektriska produkter och system till hydrauliska och tryckluftsbaserade system för kommersiell och militär användning. Alla tjänster och produkter är utformade för att ge bättre prestanda, effektivare energiförbrukning och ökad säkerhet.

2019 hade Eaton globalt en omsättning på 21,4 miljarder dollar, ca 101 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.

ArbetsuppgifterI rollen som serviceingenjör ansvarar du för den dagliga operativa driften och servicen av anläggningen. Du säkerställer att servicearbetet utförs enligt instruktioner där det ingår planering, utförande, service, underhåll och förändringar samt installation i anläggningens tekniska infrastruktur. Du är teknisk expert på anläggningen och ansvarar för att komma med förbättringsförslag, säkerställa att rutiner efterföljs samt följa upp utfört arbete.

Du arbetar på en av Eatons anläggningar i Gävle. Arbetstiderna är måndag-fredag mellan 07:30-16:00.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna inom el
  • Tidigare erfarenhet inom el, med fördel i en roll som elinstallatör
  • Du talar och skriver obehindrat på engelska, meriterande med svenska
För att trivas i rollen är du en självgående person som trivs när du får driva ditt eget arbete framåt. Du är strukturerad och noggrann samt har förmåga att skapa arbetsprocesser och rutiner på arbetsplatsen. Du är kommunikativ och kvalitetsmedveten samtidigt som du är en serviceinriktad person.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: drift, tekniker, drifttekniker, tekniker, elkraft, UPS, kyla, nätverk, Gävle
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!