Redovisningskonsult till ER REVISION

Redovisningskonsult till ER REVISION

Lockas du av en tjänst inom redovisning med eget kundansvar och möjlighet till karriärsutveckling? Hos ER REVISION arbetar du självständigt samtidigt som du ingår i ett drivet team med kunden i fokus.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ER Revision.

Om företagetER REVISION är en fullservice redovisnings- och revisionsbyrå som bildades 2006. Byrån erbjuder det personliga engagemanget, kompetensen och moderna verktyg för att möta upp behov och stärka sina kunder så att de i sin tur kan fokusera på sina företags utveckling. Hos ER REVISION får du chansen att vidareutvecklas i din karriär som redovisningskonsult och du ges stöd via kollegor och utbildningar. Välkommen till en professionell byrå med drivna medarbetare i farten.

ArbetsuppgifterSom redovisningskonsult hos ER REVISION arbetar du självständigt med eget kundansvar. Du hjälper företag med de ekonomiska ärenden de vill ha stöd i, där dina arbetsuppgifter kan innefatta löpande redovisning, bokföring och bokslut, redovisningar och deklarationer samt rådgivande kring budgethantering. Arbetet innebär även nära kundkontakt för att ge bästa upplevelsen för dina kunder. Dina arbetsuppgifter anpassas efter den nivå du befinner dig på men där målsättningen är helhetsansvar för dina kunders behov inom ekonomi.
  • Löpande redovisning
  • Bokslut och deklarationer
  • Kundkontakt och rådgivning
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildning inom ekonomi alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Något års erfarenhet av arbete inom ekonomi
  • Meriterande med god systemvana
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Vi ser att du som söker drivs av att göra ditt bästa för kund, varför vi tror du är duktig på att anpassa dig för att ge den bästa servicen och därmed skapa en bra kundupplevelse. Att göra det lilla extra är för dig en självklarhet och du levererar lösningar genom att jobba rådgivande i kundkontakten. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Sist men inte minst så kommer du ingå i en stark gemenskap där du arbetar tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningskonsult, bokföring, ekonom, redovisning, konsult, bokslut, kundkontakt, analys, ekonomi, Gävle, heltid
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!