Redovisningsansvarig

Redovisningsansvarig

Har du erfarenhet av redovisning, moms och lönehantering? Vill du växa i en roll där du får ta stort ansvar med möjligheter att utvecklas?

Om företagetTierps Järnbruk historia inom hantverket gjutjärn sträcker sig långt tillbaka till 1894 då fabrikör Stenborg började driva sin smedja på orten. Tierps Järnbruk ingår sedan augusti 2010 i familjeföretaget Lantz Järn & Metall AB som hanterar, förädlar och återvinner värdefulla metaller ur skrot. Lantz Metall har högt ställda krav på miljöfrågor och uppfyller idag det allra strängaste miljökraven och har omsorgsfullt byggt varje steg i processen med miljön som ledstjärna.

Idag är Tierps Järnbruk ett gjuteri med hög effektivitet och kapacitet vid produktion av gjutgods. Samtliga produkter som lämnar gjuteriet håller extremt hög och jämn kvalitet. Tierps Järnbruk levererar gjutgods till vägar, järnvägar, flygplatser och sjöfart i Sverige. Förutom marknadsfokus på svensk infrastruktur har vi också kunder inom svensk industri och den privata marknaden.

Gjutgodset består av gråjärn eller segjärn. Tillverkningen sker helt och hållet av järnskrot där de tillsätter kol och kisel. Analys av smältan görs kontinuerligt, mer än 90% av tillverkningen kommer från återvunnet material.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsansvarig arbetar du i nära samarbete med VD, sälj och produktion. Du ansvarar för företags samtliga in- och utbetalningar och sköter företagets redovisning i enlighet med god redovisningssed. Du ansvarar för att hantera kund- och leverantörsreskontran samt moms- och skatteredovisning. Veckovis upprättar du en likviditetsplanering och månadsvis en resultatrapport till VD. Du ansvarar för personalens löner och utbetalning månadsvis. I rollen förekommer även övriga administrativa arbetsuppgifter.

Formella krav
  • Du har goda kunskaper i att hantera moms- och deklarationer
  • Du har tidigare erfarenhet av lönehantering
  • Du har förståelse för produktionsflöde med värdering av varulager
  • Erfarenhet av Monitor eller annat produktionssystem är meriterande
För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig är du en person som tycker om utmaningar och vill ta ansvar. I ditt arbete tycker du om ordning och reda och motiveras av att vara en del av en viktig roll på Tierps Järnbruk. I ditt uppdrag behöver du vara orädd att ta dig an de utmaningar som företaget står inför.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Tierps Järnbruk har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Tierps Järnbruk en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Tierp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.