Projektledare/ byggnadsingenjör / byggledare / inom bygg till Sweco

Projektledare/ byggnadsingenjör / byggledare / inom bygg till Sweco

Är du en strukturerad ledare som söker nya utmaningar inom byggbranschen? Vill du dessutom arbeta på ett spännande och framgångsrikt bolag med ett starkt varumärke med stora utvecklingsmöjligheter? Välkommen att söka till tjänsten!

Om företagetSweco levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco har cirka 14 500 anställda varav 5600 i Sverige. Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

ArbetsuppgifterRollen som projektledare/byggledare innebär ett varierande arbete där du planerar och genomför olika typer av byggprojekt. Beroende på din erfarenhet och kompetens kommer du att ansvara för någon/några projekt och arbetsuppgifter med rimlig omfattning. Detta är inom områdena projekterings-och projektledning, byggledning/byggplatsuppföljning, besiktningar, kontrollansvarig enl. PBL samt inom specialistområdena arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet. Du driver processer och har ansvar över frågor kring projektering och entreprenadverksamhet. Du tar fram projektbeskrivningar, deltar på byggmöten, analyserar och räknar på jobb, jobbar med arbetsmiljöplaner och beställarstöd.

Formella krav
  • Du är högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller motsvarande (byggingenjör, bygg/anläggning/fastighet, byggteknik, kvalitets-och arbetsmiljöingenjör)
  • Erfarenhet som beställare och/eller inom entreprenad-och konsulterksamhet är meriterande
  • B-körkort
Vi söker dig som trivs med många sociala kontaktytor och som är tydlig i din kommunikation. Du har ett genuint intresse för bygg/fastighet och drivs av att lära dig nya saker och dela med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter. Du är förändringsbenägen och trivs i en miljö med entreprenörsanda och har förmåga att skapa god struktur och ordning i ditt arbete. För att lyckas i rollen är du en självgående och driven person som har lätt för att skapa en helhetssyn över vad som behöver göras. Du motiveras av att driva projekten framåt och arbetar för att hinna i mål med dessa inom tidsramarna.
Vid situationer där problem uppkommer tänker du lösningsorienterat samtidigt som du tar hjälp av kollegor för att komma framåt. Varje dag ser annorlunda ut och det ställer därför krav på att du är en flexibel person som är lyhörd i många olika situationer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, byggledare, bygg, fastighet, Gävle, civilingenjör, högskoleingenjör, byggprojekt, konsult, entreprenad
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.