Projektledare/ byggnadsingenjör / byggledare / inom bygg och infrastruktur

Projektledare/ byggnadsingenjör / byggledare / inom bygg och infrastruktur

Vill du vara med och utveckla Gävle? Vill du arbeta på ett spännande och framgångsrikt bolag med ett starkt varumärke med stora utvecklingsmöjligheter? Välkommen att söka till tjänsten!

Om företagetSweco levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco har cirka 14 500 anställda varav 5600 i Sverige. Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

ArbetsuppgifterRollen som projektledare/byggledare innebär ett varierande arbete där du planerar och genomför olika typer av bygg- och infrastrukturprojekt. Du driver processer och har ansvar över frågor kring projektering och entreprenadverksamhet. Du tar fram projektbeskrivningar, deltar på byggmöten, analyserar och räknar på jobb, jobbar med arbetsmiljöplaner och beställarstöd. Din roll och arbetsuppgifter anpassas utifrån din erfarenhet och kompetens. Är du i början av din yrkesbana stöttar gruppen dig och du får utrymme att utvecklas av projektledare i framkant.

Formella krav
  • Du är högskole- eller civilingenjör med lämplig inriktning
  • Du har några års arbetslivserfarenhet inom entreprenad, konsult eller beställarverksamhet (vi välkomnar både juniora och seniora roller)
  • Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.
  • Projektledning är starkt meriterande.
  • Kompetens inom BasP/BasU och kontrollansvarig enl PBL är meriterande
  • Goda kunskaper i engelska är meriterande
För att lyckas i rollen är du strukturerad och kan planera både ditt eget arbete och lägga upp strategier för gruppen och projektet i stort. Du trivs i en roll som ledare och har inga problem med att stå i centrum. Du är tydlig och lyhörd där du är en lagspelare men samtidigt inte räds att ta beslut. Kommunikation är ditt viktigaste verktyg och du kommer att samarbeta med flera olika aktörer dagligen. Ditt affärssinne och förståelse för alla olika parter i projektet är högst relevant för att kunna driva projektet framåt mot en tydlig målbild.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.