Platsansvarig / Site supervisor till Eaton

Platsansvarig / Site supervisor till Eaton

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom el och gillar att arbeta med varierade arbetsuppgifter med flertalet kontaktytor? Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som trivs i en koordinerade roll där du får skapa förutsättningar för framgång i ett branschledande bolag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eaton har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eaton en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetEaton är ett mångsidigt företag inom krafthantering. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden. Utbudet av tjänster och produkter är stort, allt från elektriska produkter och system till hydrauliska och tryckluftsbaserade system för kommersiell och militär användning. Alla tjänster och produkter är utformade för att ge bättre prestanda, effektivare energiförbrukning och ökad säkerhet.

2019 hade Eaton globalt en omsättning på 21,4 miljarder dollar, ca 101 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.

ArbetsuppgifterI rollen som platsansvarig ansvarar du för koordineringen på en av Eatons siter. Ditt primära ansvarsområde innebär att säkerställa rätt resursplanering för Eatons servicemedarbetare och underkonsulter. Du ansvarar för det operativa arbetet på siten och säkerställer att arbetet löper på och följer de angivna instruktionerna som finns. I rollen strävar du ständigt efter att uppnå kvalitets-, kostnad-, och leveransmål. Vidare ansvarar du även för att organisera utbildningar samt säkerställer att säkerhetsmålen efterföljs. Du arbetar i nära samarbete med en projektledare samt servicekoordinator, och rapporterar löpande till projektledaren som har det övergripande ansvaret för hela siten.

I tjänsten arbetar du på en av Eatons siter i Gävle. Du kommer ha stora möjligheter till utveckling om projektet utförs på ett framgångsrikt vis då Eaton har många liknande projekt både i Sverige men även runt om i världen.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, gärna inom el
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom el, med fördel i en roll som elektriker, teamledare, projektledare eller liknande
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
För att trivas på Eaton är du en person som får saker att hända, du tar tag i det du ser behövs göras, och gör det med en positiv inställning. Du är utåtriktad och trivs i att arbeta i team samtidigt som du stärker dessa samarbeten genom din kommunikativa förmåga. Vidare är din strukturerade förmåga en förutsättning för framgång i rollen samtidigt som du är öppen för förändringar.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: platschef, platsansvarig, site supervisor, el, electricity, elektriker, electrician, koordinator, coordination, heltid, fulltime, eaton, gävle
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!