Leg. Optiker till Direkt Optik

Leg. Optiker till Direkt Optik

Är du optiker och vill jobba på en arbetsplats som prioriterar din arbetsmiljö och din trivsel? Vill du arbeta med utrymme för stort engagemang och tid för service till dina kunder?

Om företagetDirekt Optik har funnits i Sverige sedan 1992 och drivs i Gävle av Rocato AB. För några år sedan blev de en del av en framgångsrik kedja från Holland med ca 500 butiker i Europa. Butiken i Gävle är den som ökade sin omsättning mest av Direkt Optik butikerna i Sverige förra året och fortsätter att ta marknadsandelar. I strävan efter att vara en bra arbetsgivare försöker de alltid att tillgodose medarbetarnas önskemål för att säkerställa balansen mellan arbete, familj och fritid. De vill erbjuda dig en plats i ett framgångsrikt, familjärt team med fokus på arbetsmiljö, service och kvalitet.

ArbetsuppgifterSom optiker arbetar du med synundersökningar enligt Socialstyrelsens kvalitetsnorm i den välrenommerade butiken på Kungsgatan. Det är en mindre butik där du arbetar nära butikschef och optikerassistent med varierande arbetsuppgifter inom service, produktorienterade aktiviteter och synundersökningar. Du får chansen att möta dina kunder med stort fokus på personlig service och kvalitet. Vi ser gärna att du motiveras av ett varierande arbete där du får erbjuda din kompetens till både nya och befintliga kunder.

Formella krav
  • Du är Leg. Optiker
  • Du har något års erfarenhet som optiker. Vi är öppna för ansökanden med ett brett erfarenhetsspann
  • Kontaktlinsbehörighet är meriterande men inget krav
  • Erfarenhet av hantverket inom glas, reparation eller andra områden inom optik är meriterande
  • Du håller god svenska i tal och skrift
För att trivas i rollen som optiker på Direkt Optik är du en lagspelare som ser till teamets bästa. Du är engagerad i dina kunder och vill säkerställa ett arbete av högsta kvalitet. Du gillar att hålla ordning och hanterar beställningar, remisser och dokumentation med högsta noggrannhet för att säkerställa korrekt och snabb leverans. Du är pedagogisk och tålmodig och han hantera kunder med olika behov.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Arbetstid: 9.30 - 18.00 vardagar och någon lördag i månaden. Direkt Optik är öppen för 60-100%
Plats: Kungsgatan 1, Gävle. Är du intresserad av att arbeta i en närliggande stad är du också välkommen med din ansökan
Lön: Fast lön enligt överenskommelse + bonussystem. Kollektivavtal och fördelaktiga förmåner inom friskvård och personalköp
Kontakt: jenny.persson@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: optiker, optik, linser, Gävle, Hudiksvall, Direkt Optik
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.