Junior förvaltare till Fastpartner

Junior förvaltare till Fastpartner

Är du nyexaminerad och redo för ett första steg i karriären? Drivs du av en vardag med stor variation, där du får möjlighet att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter? Vill du dessutom arbeta på ett företag som är certifierade enligt Great Place to Work? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Fastpartner.

Om företagetFastpartner äger och förvaltar fastigheter i Sveriges största befolkningscentrum, i Stockholm och Mälardalen från Gävle till Norrköping, Göteborg och Malmö. På dessa orter förvaltar och utvecklar de sina fastigheter i dialog med sina hyresgäster för att skapa effektiva verksamhetslokaler, och en långsiktig positiv och hållbar utveckling av stadsrummet. I fastigheterna finns bland annat några av Sveriges ledande och största industribolag. Men även unga entreprenörer med nystartade bolag som lägger grunden till morgondagens näringsliv. Dessutom finns det många typer av samhällsservice i Fastpartners lokaler såsom äldreboende, skolor, statliga & kommunala förvaltningar och vårdinrättningar.

På Fastpartner tar de ansvar för de långsiktiga ekonomiska, miljömässiga och sociala resultat av hur de omsätter sin affärsidé och deras värderingar i affärsverksamhet. Miljöarbetet, ansvarsfulla affärer och social hållbarhet har hög prioritet. Fastpartner har sedan hösten 2020 varit certifierade enligt Great Place to Work.

ArbetsuppgifterI rollen som junior förvaltare arbetar du med förvaltningsfastigheter, där du bidrar till att öka fastighetsvärdet i portföljen, bland annat genom att optimera fastigheternas driftnetto och stärka relationerna till bolagets hyresgäster. Du arbetar aktivt med att hålla kundnöjdheten fortsatt hög och har löpande kontakt med hyresgästerna, gällande frågor om hyresavtal eller övriga fastighetsrelaterade frågor. En del av arbetsuppgifterna kommer bestå av upphandling, kontakt och kvalitetssäkring av externa leverantörer. Vidare medverkar du vid upprättande av nya och omförhandling av befintliga hyresavtal, du bedriver även mindre underhålls-, renoveringsarbeten samt mindre anpassningsprojekt.

Som junior förvaltare hos Fastpartner har du stor möjlighet att själv påverka ditt arbete, det är en variationsrik vardag med många kontaktytor internt och externt vilket innebär att arbetsdagarna ser olika ut från dag till dag.
  • Upprätthålla kontakt med hyresgäster i frågor om hyresavtal eller övriga fastighetsrelaterade frågor
  • Upphandla och kvalitetssäkra fastighetsrelaterade tjänster
  • Medverka vid upprättande av nya och omförhandling av befintliga hyresavtal
  • Driva mindre underhålls- och renoveringsarbeten
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Högskoleutbildning, inom relevant område såsom fastighet, teknik eller ekonomi
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.
I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt. Det är viktigt för dig att göra ett bra jobb och du planerar dina uppgifter noggrant innan du sätter igång. Vidare är du den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du blir motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i komplexa problem. När du pratar med kunder har du alltid en lösningsorienterad inställning till deras problem.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighetsförvaltare, fastighetsingenjör, fastighet, förvaltare, ingenjör, ekonomi, budget, upphandling, förhandling, omförhandling, fastpartner, junior, nyexaminerad, hållbarhet, miljö, Gävle
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!