Bravura söker servicetekniker till Dematek i Gävle

Bravura · Teknik & Ingenjör · löpande

Om jobbet

Bravura söker nu för kunds räkning en servicetekniker till branschledande Dematek. Är du kunnig inom mekanik, el och felsökning är detta helt rätt tjänst för dig.

Om företagetDematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar. Som generalagent för Demag Cranes & Components erbjuds marknadens största produktsortiment för lyft och hantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 90 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är de också den bästa partnern när det gäller problemlösning. Dematek har idag ca 160 anställda och omsätter 250 mkr. Om du vill veta mer, gå till www.dematek.se

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker kommer du ansvara för installation, service & underhåll, montage samt elektrisk och mekanisk felsökning av lyftredskap, telfrar och traverser. Du kommer att utgå från ditt hem och genom din servicebil kommer du täcka regionen Stockholm. Du kommer att bedriva ditt arbete direkt ute hos kund som både kan vara stora och små företag.

Formella krav
  • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Grundläggande kunskaper inom el, mekanik, felsökning och underhåll
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Som person ska du förutom vara tekniskt kunnig vara självgående, stresstålig, strukturerad och noggrann. Du kommer ha mycket kundkontakt varpå du måste vara kommunikativ och serviceinriktad som person.

Övrig information
Start: enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, lyftmaskiner, lyftkranar, heltid, tillsvidare, Stockholm, el, hydralik, mekanik, felsökning, underhållfordonsel, el schema, PLC,
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.