Servicetekniker inom vs till Bravida Gävle

Servicetekniker inom vs till Bravida Gävle

Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en servicetekniker inom VS till vår avdelning i Gävle.

Om jobbet
Som vs-servicetekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service inom VS
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Mindre projekt såsom ombyggnation och ROT-uppdrag
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Bravida i Gävle har två avdelningar en mixad serviceavdelning inom vs och ventilation, samt ren intreprenadavdelning inom vs. Serviceavdelning driver också ventilationsentreprenader. På serviceavdelningen är vi 9 tekniker som backas upp av två projekt-/serviceledare, en kalkylator, en administratör och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just service. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och söker därför vs-tekniker, är du en av dem?

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad inom vsmed några års erfarenhet från yrket. Som person ser vi att du är utåtriktad och trivs med mycket kundkontakt. Du är bekväm i att arbeta självständigt med eget ansvar men fungerar även bra i sammarbete med övriga teamet. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 30/3. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 mars (12 dagar kvar)
Visa var