Kyltekniker till Bravida Cooling, Gävle

Kyltekniker till Bravida Cooling, Gävle

Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi på Bravida Cooling en kyltekniker till Gävle.

Om jobbet
Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - Både i stora och små projekt. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av
  • Service och mindre entreprenader inom kyla
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Daglig kontakt med våra kunder
Du kommer även vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare och leverantörer.

Bravida Kyla i Gävle är en nystartad filial där du har möjlighet att vara med och påverka uppbyggnaden av ett nystartat team. Bravida är en stor arbetsgivare och kan därför ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget vilket vi värderar högt.

Vem är du?
Vi söker dig som är behörig kyltekniker med flerårig erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med koldioxid samt kunskap inom el eller styr- och reglerteknik. B-körkort är ett krav

Som person ser vi gärna att du är engagerad, driven och har ett gediget intresse för teknik och service. Du är öppen, vill utvecklas och har förmåga att se möjligheter i det dagliga arbetet. Vidare ser vi att du är social och har lätt för att samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2020-12-06.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansökan nedan.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (8 dagar kvar)