Servicerådgivare till Bilmetro i Gävle

Servicerådgivare till Bilmetro i Gävle

Bilmetro personbilar på Bondegatan i Gävle utökar nu vårt team på Servicemarknad. Vår verkstad är auktoriserad för Volkswagen, Skoda och Seat och vi söker nu efter en Servicerådgivare som brinner för kundservice och bilbranschen och som tycker om att arbeta i en miljö där det är full fart.
Din främsta arbetsuppgift är att ge våra kunder bästa tänkbara service! Du kommer att ha daglig kontakt med kunder som du hjälper med att lösa deras ärende på bästa sätt då det är till dig dom kommer för att lämna in sin bil till vår verkstad. Som servicerådgivare kommer du att ha en nyckelroll. Du blir central i relationen mellan kund och verkstad där stor vikt läggs på service och kundbemötande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot bilkunder i anläggningens front där du bland annat kommer att planera in jobb åt personbilsteknikerna, administrera, ansvara över inlämning och utlämning av bilar samt ta betalt av kunden. Du ansvarar för kundens upplevelse av serviceprocessen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Mottagande av kunder till verkstad.
 • Bokning av service- och reparationsarbeten.
 • Service i fakturafrågor och prisuppgifter.
 • Hantering av Garanti- och Försäkringsärenden.
Vem är du?
Är du en energisk person med ett ordningssinne och finner en tillfredsställelse i att ge kundservice i toppklass? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kundservice och administration och trivs med att vara i centrum. Har du ett bilintresse av något slag är det meriterande.

Vi söker dig som:
 • Har stort intresse, vilja och engagemang för ditt arbete.
 • Är lugn och är trygg som person.
 • Har erfarenhet av att hantera kundrelationer och dokumenterad erfarenhet av serviceinriktat arbete.
 • Gillar mötet med människor och kan hantera flera olika uppgifter samtidigt.
 • Är van dataanvändare.
 • Lätt att lära och förstå nya tekniska system.
 • Gillar ordning och reda.
För att trivas i denna roll bör du drivas av utmaningar och ha lätt för att skapa ett personligt möte med kunder.

I denna tjänst lägger vi stort vikt vid din personlighet där vi värdesätter din sociala kompetens och energi samt din förmåga att lösa problem som kan uppstå.

Dina kvalifikationer
 • Du har minst gymnasiekompetens.
 • Ett stort plus om du tidigare har jobbat med servicerådgivning.
 • Ekonomisk kunskap ser vi som meriterande. Har B körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken kräver löpande utbildning.

Intresserad?
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Jan-Erik Nyström
Telefon 026-402 56 05
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilmetro.se
Sista ansökningsdag 28 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 2,7 miljarder SEK per år och ca 550 anställda.