Personbilstekniker nya Audi Hemlingby

Personbilstekniker nya Audi Hemlingby

Bilmetro personbilar i Gävle har nu utökat med en helt ny toppmodern Audi-anläggning i Hemlingby där både försäljning och auktoriserad verkstad finns.

Bilmetro kommer rekrytera fler personbilstekniker till vårt nya Audi-team. Är du intresserad av att arbeta med ett av världens starkaste varumärken? Skicka in din ansökan.

Som personbilstekniker arbetar du med service, utrustning, felsökning, och övriga reparationsarbeten. Du en del av vårt kompetenta Audi-team på verkstaden där du samarbetar för att ge våra kunder bästa tänkbara service i en modern miljö. I tjänsten möter du även kunder och bidrar till en positiv kundupplevelse.

Vem är du?

För att lyckas i din roll som tekniker hos oss ser vi att:

Du har stort intresse, vilja och engagemang för ditt arbete.
Du tar ansvar för det du utför och gör det på ett kvalitetsmedvetet sätt.
Då arbetsuppgifterna innebär att du kommer att ha både interna som externa kontakter så förväntar vi oss att du är en social person med god samarbetsförmåga.
Du ser fördelen att vara delaktig i ett team samt är självgående och ser vad som behöver göras.

Dina kvalifikationer

Vi ser att du har några års erfarenhet av arbete som tekniker. Gymnasiekompetens med inriktning fordonsteknik eller likvärdig utbildning är ett krav.
Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska.
Du har god datavana och minst B körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken kräver löpande utbildning. Hos oss får du dessutom tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Bilmetro finns idag på 11 orter i Gävleborg, Dalarna samt Uppland, omsatte 3,6 miljarder SEK 2018 och har ca 600 medarbetare.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Markus Bergsten
Telefon 026-4025636
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bilmetro.se/
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.