Erfaren personbilstekniker till vår verkstad Kia/Honda

Erfaren personbilstekniker till vår verkstad Kia/Honda

Hos Bilmetro på Kryddstigen i Gävle finns försäljning av Kia och Honda samt auktoriserad verkstad för dessa märken.

Vi utökar vår verksamhet och söker därför efter en till personbilstekniker till vår verkstad. Vi är intresserade av kvalificerade tekniker. Hos oss arbetar vi i team där vi tillsammans ger bra service och skapar nöjda kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med service, utrustning, felsökning, och lösningar av övriga reparationsarbeten. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av personliga möten.

Vem är du
Du har stort intresse, vilja och engagemang för ditt arbete.
Du tar ansvar för det du utför och gör det på ett kvalitetsmedvetet sätt.
Då arbetsuppgifterna innebär att du kommer att ha både interna som externa kontakter så förväntar vi oss att du är en social person med god samarbetsförmåga.
Du ser fördelen att vara delaktig i ett team samt är självgående och ser vad som behöver göras.

Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som tekniker. Gymnasiekompetens med inriktning fordonsteknik eller likvärdig utbildning är en merit.
Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.
Du har god datavana och minst B körkort.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken kräver löpande utbildning.

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Honda, KIA. Bilmetro omsätter runt 3,4 miljarder SEK per år och har ca 600 anställda.

Intresserad?
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Eddy Höglenius
Telefon 026-402 56 40
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilmetro.se
Sista ansökningsdag 28 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,4 miljarder SEK per år och ca har 600 anställda.