Skadereglerare till Bilmetro Gävle

Skadereglerare till Bilmetro Gävle

Är du noggrann, tekniskt lagd och fordonsintresserad? Då är du välkommen till vårt team på Bilmetro Skadecenter, Kryddstigen.

Vi erbjuder dig att få arbeta i ett stort företag med möjligheter att utvecklas i ditt arbete. Vi anser att våra medarbetare är det viktigaste vi har och arbetar för att du ska trivas och utvecklas hos oss genom löpande utbildningar, etablerade rutiner och processer samt arbeta med duktiga kollegor.

Vi är ett team bestående av skadetekniker, servicerådgivare och garantihandläggare som nu vill fortsätta utvecklas med dig.

Beskrivning av tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara daglig kundkontakt, besiktning av bilar/kundanmärkningar tillsammans med kund, sammanställa ansökningar, förbereda reparationsunderlag, avveckla garantier samt uppföljning av ärenden.

Vem är du

Du har förmågan att knyta kontakter och att anpassa dig efter kundens behov, du trivs när det är full fart och kan behålla lugnet i krävande situationer. Du har en god förmåga att prestera när arbetstempot är högt.

Du ser vikten av att samarbeta men jobbar även bra självständigt. Du är engagerad och nyfiken i de uppgifter du ska lösa och har lätt för att ta till dig information.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då din roll innebär att ha sociala kontakter både internt och externt.

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasiekompetens - gärna med teknisk inriktning.

B körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.

God erfarenhet av CAB programvara.

Meriterande är om du har aktuell kunskap om fordonsteknik och erfarenhet av plåt- och lackarbeten.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken erbjuder löpande utbildning.

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda samt KIA. Bilmetro omsätter runt 3,4 miljarder SEK per år och har ca 600 anställda.

Intresserad?

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 026-65 71 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Gävle
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.